Címke: Blog

blog

A blog gyakorlatilag semmiféle formai vagy tartalmi megkötéssel nem rendelkező, hosszabb-rövidebb, döntően szöveges  bejegyzésekből álló weboldal. Az Agrofórum Online szakmai híreket tartalmazó Blog aloldalán olyan tematikus cikkeket talál az olvasó, melyek kimondottan egy-egy speciális szakterülettel foglalkoznak. A különböző kategóriákba sorolt bejegyzéseket rendszeresen, az adott területet jól ismerő szakemberek készítik szakportálunk számára.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Gombapaprikás

2018. március 23.

Nincs az a mennyiség gombapaprikásból, ami ne fogyna el nálunk. Családilag imádjuk, még azt is megkockáztatom, hogy ha választani kellene a pörkölt és a gombapaprikás közül, akkor minden esetben az utóbbit választanánk.

Egyéb / Egyéb

Nyertem, de hogyan tovább? (I.rész)

2018. március 20.

Amennyire vártam 2016-ban a jóváhagyó határozatot, most 2018-ban azon gondolkozom, hogy megtudom-e valósítani.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Klasszikus lekváros linzer

2018. március 16.

Nagymamám minden családi összejövetelre sütött egy adag lekváros linzert.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Paprikás krumpli

2018. március 9.

A töltött káposzta és a lecsószezon közötti őrülten hosszú időt csak paprikás krumplival lehet kibírni.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Téli meggyleves

2018. március 2.

Ha valami hiányzik a tavaszi-nyári időszakból télen, akkor az a friss gyümölcs. A szuper gyorsan elkészíthető turmixok és a nyári gyümölcslevesek ilyenkor már nagyon jól tudnának esni.

Egyéb / Egyéb

Az éve első megmozdulása a fejtrágyázás

2018. március 2.

Az elmúlt napok időjárása hozzájárult ahhoz, hogy az ország egyes területein a gazdák megkezdjék az idei szezont. Aki csak tehette és a feltételek adottak, megindultak a traktorok, a műtrágyával megrakott pótkocsik.

Egyéb / Egyéb

Vigyázzunk rájuk!

2018. március 1.

Nagyon szeszélyes arcát mutatja február utolsó hete számunkra, hűen a nevéhez és történetéhez, a Viharsarok mindig tartogat meglepetéseket.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Pontyleves

2018. február 23.

Halászlevet mi általában csak nyáron eszünk, nálunk nem része a karácsonyi menünek, így ilyenkor, február-március környékén már kezd kialakulni a hiányérzet.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Csörögefánk

2018. február 16.

Az idei év felfedezése számomra a csörögefánk. Az első kísérlet óta már nem is tudom, hányszor készült, de egyértelmű favorit lett.