2018. október 1.
A közelgő vetésidőben a végtermékről szólni logikátlannak tűnik. A kenyér íze elsősorban a pékeken, a tésztakészítésen, meg a sütési technológián múlik. Azért az sem mindegy, hogy milyen fajtát választunk, milyen agrotechnikát alkalmazunk és máris eljutottunk a vetéshez. Így formálódik a Jóisten ege alatt a kenyér íze; vetéstől aratásig.
2018. február 5.
A most induló sorozattal a személyes és az elmélkedő blogtípusok ötvözetével keresem meg a Tisztelt Olvasót.
2017. július 17.
A közel egymillió hektáron termett őszi búza negyedét már betárolták.
2017. január 12.
A 2018-as költségvetés tárgyalása során kiderülhet, hogy jövőre csökkenhet-e például a kenyér, a péksütemény, a zöldségfélék és a hal általános forgalmi adója.