2020. július 28.
A húsüzemekben továbbra is rendkívül jelentős az idénymunka, amit alapvetően a nyári grillszezon okozta szezonális plusz kereslet indokol.
2020. július 23.
Óriási nyomás helyeződött a sertéstartókra a Tönnies húsfeldolgozó üzemének leállásával, mert nem tudták eladni az állatokat.
2020. július 12.
A sertések nagy részét más vágóhidakon osztják el, még akkor is, ha a piaci szereplők elismerik, hogy ezt nem lehet teljes mértékben kivitelezni.
2020. június 30.
Az autókkal ellentétben a húsiparban nem olyan egyszerű a leállás. Itt kilenc hónapot is igénybe vehet egy üzem leállítása.
2020. április 16.
A nagy agrárállamokban - Iowában, Dél-Dakotában, Pennsylvaniában - egymás után zárnak be a vágóhidak és a nagy húsfeldolgozó üzemek.
2019. május 23.
A füstölt árukon túl grillkolbásszal, hamburgerpogácsával, saslikkal, vagy akár konyhakész állapotra előállított, fóliázott, védjeggyel ellátott termékcsaláddal kívánnak piacra lépni.
2019. május 17.
Az innovációt és a termékfejlesztést a fogyasztói igények is indokolják, hiszen a felmérések szerint a vásárlást ma már leginkább az egészséges termékek iránti kereslet, valamint a magas élelmiszerárak miatti aggodalom határozza meg.
2019. február 1.
Az Európai Unió 11 tagállama importált marhahúst a vágóhídról, az érintett országokban folyik a hús kivonása és megsemmisítése.
2019. január 23.
Erősen kifogásolható higiéniai körülményekkel szembesültek a Nébih ellenőrei az egyik Békés megyei sertés vágóhídon, ahol január közepén folytattak helyszíni vizsgálatot.