2020. augusztus 25.
Villány jellegzetessége a kékoportó, amelyet mintegy 330 hektáron termesztenek, ebből a kedvező időjárásnak köszönhetően jó évjáratú bor lesz az idén, a gazdák a mennyiség és a minőség tekintetében is bizakodók.
2020. augusztus 14.
Az Irsai Olivér szedésével megkezdődött a szüret Villány környékén is.
2019. december 28.
A termőterület jelentős részében az idén is kékszőlőt termesztettek a gazdák, ez az arány néhány százalékponttal még magasabb is, mint korábban.
Helyszín:
Villányi Rendezvénytér
7773 Villány, Rendezvénytér
Helyszín:
Villányi Rendezvénytér
7773 Villány, Ady Endre fasor
Helyszín:
Gere Attila Pincészete
7773 Villány, Baross Gábor utca
2019. január 24.
A napi.hu és a Forbes listáiból kiderül, hogy borász nincs a leggazdagabb magyarok között, ahová tavaly legalább 8 milliárd forintos vagyonnal lehetett bekerülni.
2018. szeptember 18.
A hagyományosan október első hétvégéjén megtartandó eseményre ellátogatókat a pincészetek teljes portfóliójukkal, a helyi éttermek és gasztronómiai kitelepülések pedig a vörösborhoz illő ételkülönlegességekkel is várják.
2017. november 7.
A szüret a borvidék testes és karakteres vörösborait adó Cabernet Franc (330 hektár) és Sauvignon (437 hektár) betakarításával ér véget.