Bioétel- és Borfesztivál – Hajdúszoboszló

Agrofórum Online

Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bioalapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A Bioétel- és Borfesztivál 2019. szeptember 13-15. között kerül megrendezésre.

A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak biohúsból és bioélelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bioéletformát népszerűsítő kísérőprogramok egészítik ki.

Program

Fő fellépők:

szeptember 13. péntek Kasza Tibi
szeptember 14. szombat Cimbaliband és Zséda

Kísérő rendezvény: Országos Régiségvásár

Mindhárom napon:

• Bioétel-kóstoló, tradicionális magyar borvidékek seregszemléje

• Fesztivál étele, bora és standja közönségszavazás

• Népi mesterségek bemutatója

• Népi játszóház kicsiknek és nagyoknak

• Gazdaház kézműves foglalkozásai

Szervező:

Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Kapcsolat: Máté Lajos, 06-30/963-7618

Forrás: Hajdúszoboszló honlapja.

Időpont
2019. szeptember 13.
15.
Rendezvénytér (4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 59.)

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/digitalnomads/public_html/staging/releases/20240911215937/public/cms/wp-includes/functions.php on line 5420