Vince Napi Disznóságok a Bodri Pincészetnél 2019. január 18-20. között (3 NAP/2 ÉJ). Töltsön egy hétvégét Szekszárdon, és kóstoljon bele egy igazi disznóvágás hangulatába!
A CSOMAG TARTALMA:
Szállás reggelivel, kétágyas elhelyezéssel (A szobákat az érkezés napján 15:00-tól tudják elfoglalni.)
Vacsora január 18-án:
– Szarvasgulyás
– Faluhelyi „Pipi” tál (csirkecomb, töltött csirkemell, BBQ csirkeszárny, csirkemáj baconba göngyölve)
– Petrezselymes burgonya
– Rizi-bizi
– Vegyes savanyúság
– Sajttorta erdei gyümölccsel
Faluhelyi reggeli január 20-án
Korlátlan wi-fi használat.
A pincészet zárt parkolójának díjmentes használata.
ÉLŐ DISZNÓVÁGÓ PROGRAM (JANUÁR 19-ÉN)
Faluhelyi reggeli (8:00-tól):
– Frissen sütött hagymás vér
– Tárcsán sütött fokhagymás nyaka pecsenye, kemencében sült kenyérrel, házi vegyes savanyúsággal
11:00-13:00-ig gyalogos túra a Bodri Birtokon (Gurovica/Faluhely-dűlő). Induláskor forralt borozás, a csúcson pedig 1 kupica Optimus pálinka.
Ebéd:
– Szabad tűzön főtt orjaleves
– Főtt hús házi tormával és mustárral
Vacsora:
– Faluhelyi „disznóságok” büfémenüje:
– Saját zsírjában sült oldalas
– Tarja pecsenye sült szalonnával
– Sült véres-májas hurka
– Sült házi kolbász
– Töltött káposzta a’la Makk Norbert
– Vegyes savanyúság
– Desszert: Somlói galuska
A nap folyamán korlátlanul fogyasztható italok:
– Bodri törkölypálinka
– Forralt bor
– Tea
– Kávé
A CSOMAG ÁRA: 50.000 Ft/fő/2 éj
Minden vendég részére Faluhelyi relikviaként sütnivaló kolbászt (30 dkg) csomagolunk elvitelre.