12,3 milliárd forintos génmegőrzési program indul

2018. március 28. 09:28

A program célja a magyar növényi genetikai örökség fenntartása és gyarapítása, valamint az őshonos állatfajták megőrzése.

Véget ért a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első időszaka

2018. március 28. 07:11

A tavaszi szezonális ellenőrzés-sorozat, annak érdekében, hogy az ünnepek idején is kiváló minőségű és biztonságos élelmiszerek kerüljenek a családok asztalára, egész Húsvét hétfőig tart.

Továbbtanulna? Itt a 25 legjobb agráregyetem listája

2018. március 27. 15:13

Svéd, norvég, svájci, kanadai intézmény is van a TOP25-ben, de vajon hol végeztek a magyar agrárkarok?

Nemzetközi agrometeorológiai helyzetkép – március

2018. március 26. 09:13

A hosszú távú hatások ismeretében előre, könnyebben fel lehet készülni a világpiac várható alakulására.

Stratégiai megállapodást kötött az FM és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület

2018. március 26. 07:21

Az élelmiszeripari termékek 76 százaléka a méhek általi beporzásnak köszönhető, a zöldség-gyümölcs ágazatban pedig 84 százalék ez az arány.

Lassan melegszik az időjárás, csapadékos hét következik

2018. március 25. 17:57

Csapadékos, de egyre melegebb lesz a jövő hét időjárása. A hét második felében többfelé 15 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok.

Utolsó értékelési határszakasz zárul!

2018. március 23. 10:20

Hamarosan zárul az Innovációs operatív csoportok létrehozása és az innovatív projekt megvalósításához szükséges beruházás támogatása című felhívás.

Új vezetősége van a Gabonatermesztők Országos Szövetségének

2018. március 23. 06:15

A Gabonatermesztők Országos Szövetsége legutóbbi küldöttgyűlésén új vezetőséget választott.

Több mint 6700 tonna sonka és egyéb füstölt áru fogy húsvétkor

2018. március 23. 05:51

A hús "bizalmi" termék, ezért mindenki olyan gyártótól, olyan forgalmazótól vegye meg az ünnepi asztalra valót, amelyben eddig nem csalódott.

Hárommilliárdos beruházási program a Sága Foods-nál

2018. március 22. 13:49

A hárommilliárd forintos beruházási program részeként olyan sonkagyártást valósítanak meg, amely a fogyasztók és a kereskedelmi láncok minden igényét ki tudja elégíteni.